Ministers Schippers ontneemt ouderen het laatste restje zorg!

deze

Minister Schippers, vertrek Alsjeblieft naar Siberië en blijf er dan gelijk als dat kan…..ik ben dat Anti beleid voor ouderen meer dan spuugzat……BLIJF EINDELIJK VAN DE ZORG VAN ONZE OUDEREN AF!!!!

OUDEREN ZIEN AF VAN ZORG…..OMDAT DEZE VOOR HUN ONBETAALBAAR IS GEWORDEN….!

ZO IK HET ZIE HEEFT DEZE ELLENDIGE AFBRAAK REGERING EINDELIJK HUN ZIN, OUDEREN ZIEN AF VAN ZORG DOODEENVOUDIG OMDAT DEZE NIET MEER TE BETALEN IS VOOR HUN.

Dan heeft deze regering eindelijk de ouderen in de hoek gedreven waar zij ze het liefst hebben…..voor ouderen zo zij mij laten weten voelt dat aan dat ze niet meer gewenst zijn in deze maatschappij, geen mens meer zijn maar uitsluitend een Kostenpost waar de Rutte Clan zo snel mogelijk van af wil!

Door hun grote koopkrachtdaling vermijden de drie miljoen gepensioneerden in toenemende mate de zorg die zij nodig hebben om langer zelfstandig te wonen, zoals het kabinet wil.

Ze proberen onder meer hun verplichte eigen risico voor de zorgverzekering (375 euro) zo min mogelijk aan te spreken, onder meer door zonder overleg met een arts hun medicijngebruik te beperken of te stoppen, een noodzakelijke controle bij een specialist over te slaan en niet meer naar de tandarts te gaan.

Daarnaast schrikken zij ervoor terug aan te kloppen bij gemeenten, sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor veel zorg, omdat zij daar eigen bijdragen moeten betalen, bijvoorbeeld voor thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Dat alles bij elkaar opgeteld en de wetenschap dat ouderen er volgend jaar opnieuw op achteruit gaan, plus dat de zorgverzekeringspremie duurder wordt en het Eigen Risico naar 400 euro gaat is de ellende voor onze ouderen compleet.

Tot slot deze afbraakregering heeft nu al heel wat kapot gemaakt zeker ook voor de ouderen, zij moeten zich werkelijk kapot schamen dat ze dit doen en er gewoon in 2016 mee verder gaan…..ik ben het Spuugzat.

Bron: Ouderen zien af van zorg

© Gre Hulspas

Een gedachte over “Ministers Schippers ontneemt ouderen het laatste restje zorg!

  1. Vindt dit zo erg en wat het ergste is er wordt niet goed geluisterd wat je zegt.
    Zelf moest ik weer een nieuwe indicatie aanvragen maar ze hadden er niet bij gezegd dat het ook voor mediant was. Maar goed dus er is niets bijzonders>? Jawel mediant maar daar heeft ze niet op gereageerd bah ik haat dit want net als ik zijn er heel veel chronische zieken astma copd fymbromalagy en daar word door de gemeente luchtig overgedaan dan zeggen u kunt dit of dat toch doen nou mijn hoofd wel maar mijn lichaam niet en dat is frusterend je moet knokken voor je hh de rest loopt wel maar er zijn mensen die niet durven en dat is dan heel moeilijk voor hen om dit te doen.
    Je word van alle kanten gepakt als je eerlijk bent UWV die je 4 euro reiskosten inpikt en 2 keer in het jaar je uitkering verlaagt vanaf 2013 ( heb al niet veel ) Dan de gemeente de een fout maakt en ik dus niet meer mijn eigen gegevens kan inzien omdat men mij geblokkeerd heeft waar zijn we mee bezig ????

Geef een antwoord