Alarm over Europese Pensioenplannen

pensioenen

Pensioenplannen van Brussel……… al even geleden is er een document van de Europese Commissie over uitgelekt…en nu horen we er op het moment niets van maar dat wil zeker niet zeggen dat ze achter de gesloten deuren van Brussel verder spinnen op dit plan.

En dat terwijl de meeste EU landen niet eens een pensioenvoorziening hebben….ik ben nu echt heel kwaad….het moet AFGELOPEN zijn. Onze pensioenen is uitgesteld loon waar Brussel nog de Staat iets over te zeggen heeft, dit is eigendom van de burgers die er voor gewerkt hebben. Indien Brussel daar met zijn lange vingers aan zit is dat in mijn ogen gewoon Diefstal!

En denk er om mensen PvdA Jetta Klijnsma heeft er al gehoor aangegeven en is aan de eerste voorbereidingen begonnen zo ik deze week al schreef!

De Brusselse plannen voor de pensioenen in de Europese Unie zijn een frontale aanval op het unieke Nederlandse pensioensysteem. Dat stelt de SP vrijdag in het Europees Parlement.

De partij meent dit af te kunnen leiden uit een uitgelekt document van de Europese Commissie, het dagelijks bestuur van de unie. Daarbij gaat het om het concept van een reeks voorstellen voor de komende jaren. De commissie wil het witboek nog dit jaar presenteren!

Bron: Lees hier het hele verhaal

© Gre Hulspas

Geef een antwoord