22. Op nieuw de rechtszaak uitgesteld.

Opnieuw de rechtszaak uitgesteld!!

22 Juni 2010
 
Vandaag heb ik een echte baal dag, we zitten nog steeds midden in de rechtszaak tegen die werkgever en het eind is nog niet in zicht.
In de tussen tijd dat ik even niet geschreven heb, zijn we letterlijk bezig met overleven.
De rechtszaak is nu voor de zoveelste keer verschoven naar een volgende datum, die we nog niet weten.

Ondertussen zijn de stukken ingediend bij de rechtbank en heeft de tegen partij een verweer geschreven…nu ja een verweer het is meer een pak vol verdraaiingen en leugens.
Waar wij dan weer op hebben moeten reageren, zodat de rechter een beeld kan krijgen hoe het steekt.
Ik kan jullie verzekeren, dat wij op ieder punt, het waren er ongeveer 38 een weerwoord hebben geschreven naar eer en geweten hoe het in werkelijkheid is gegaan.
En dan nu vandaag de mail dat het weer uitgesteld is naar een latere datum, het valt ons echt rauw op de maag dat het zo lang duurt.
En wij beide proberen vol te houden en ons recht te krijgen, maar we zitten er nu opnieuw voor de zoveelste keer doorheen.
We krijgen later nu een nieuwe datum waar de rechter heeft gevraagd beide partijen aanwezig te zijn zodat er misschien een minnelijke schikking gemaakt kan worden.
Ondertussen zijn we bijna al ons vertrouwen dat het recht zal zegen vieren verloren, daar die werkgever zo’n vreselijke leugenaar is en zo rappe prater.
En ja, mijn lieverd is geen prater, begrijpt u hij is een stille lieve man die zijn eigen 40 jaar lang uit naad gewerkt heeft om daarna zonder één enkele cent aan de kant te worden geschoven.
Vervolgens ging hij na een enorme hoeveelheid pesterijen omdat hij niet akkoord ging met het voorstel van die werkgever  ziek….ja ziek van ellende.
Deze treiterijen zijn maanden lang ook tijdens de ziekenwet gewoon door gegaan!!
Hij verdaagde langdurig aan maatschappelijk werk en de dokter, omdat hij het niet langer aan kon.
Tijdens die periode werd het ontslag goed gekeurd door het UWV en is hij de WW in gegaan.
Ik moet zeggen voor een man die ondanks dat hij hartpatiënt is en toch altijd fulltime gewerkt heeft 40 jaar lang is het ronduit vernederend hoe hij achter zijn  broek gezeten word om te solliciteren,
terwijl hij al iedere week solliciteert.
Nu hij is bijna 58 jaar, 2 hartoperaties heeft hij gehad …..hij krijgt bijna nooit een antwoord terug op zijn sollicitaties.
Hij wil dus wel werken maar in deze maatschappij word je uit gekotst als je zo’n status hebt…..en bij de WW beweren ze dan maar dat hij meer zijn best moet doen….een mens onterende behandeling vind ik dat.
Zo gaan ze hier in Nederland om met mensen die 40 jaar hun bijdrage geleverd hebben om Nederland welvarend te maken!!!
 
Dus om kort te zijn, of voor ons het recht zal zegen vieren…..ik hoop het met heel mijn hart omdat mijn lieverd dan misschien een stukje eigenwaarde terug krijgt wat die ellendige werkgever hem ontstolen heeft.
Maar of het gaat gebeuren om eerlijk te zijn ik heb wel een beetje het geloof verloren in dit rechtsysteem.

2 gedachten over “22. Op nieuw de rechtszaak uitgesteld.

  1. Wat een interessant en zielig verhaal. Dergelijke zaken zijn mij ook al overkomen alleen niet in deze mate! Ook ik verbaas me dat de wergevers en ArboArtsen zoveel macht hebben gekregen van de regering. Ook het CWI/UWV gedraagd zich inderdaad zoals u beschrijft mensonterend. De meeste mensen kunnen of willen dat niet geloven totdat ze er zelf mee geconfronteerd worden. Ik heb het verhaal in 1 ruk uitgelezen en wens u werkelijk heel veel sterkte toe, van ganser harte!

    • Beste T,
      Hartelijk dank voor uw reactie, zeker weten dat werkgevers en Arboartsen hun macht misbruiken….helaas is dat zo ik hoor dat van vele mensen.
      Ook voor u sterkte de komende tijd.
      Vriendelijke Groet,
      Gre

Geef een antwoord