Hallo Mark Rutte

mail Dolf2

Hallo allemaal,

Vandaag kreeg ik de volgende e-mail van een hoog bejaarde oud burgemeester en lieve vriend van mij. Met de mededeling erbij of ik dit wil publiceren, hij is in de 80 jaar, ontzettend boos en het meer dan beu om als gepensioneerde zo behandeld te worden door de regering van Mark Rutte! Graag voldoe ik aan zijn verzoek om hem een steuntje in de rug te geven en citeer dan ook zijn geschreven stuk letterlijk.

Hallo Mark Rutte,

Hoe is het in hemels naam mogelijk dat de Eerste en Tweede kamer er mee instemmen, dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan, WIJ, Nederlanders, de vliegreis en de verhuiskosten betalen en ze dan nog maandelijks € 600,00 tot hun dood toesturen! Wat ging er mis tijdens deze beslissing? Om over de kinderbijslag maar te zwijgen. Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 375,00 eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,00 per maand betalen en geen eens eigen risico!
Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel, we geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,00.
Hij had onterecht vast gezeten hij was maar een illegaal en die moet je koesteren toch Mark? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet. Maar 19 maart bracht de uitslag, niets huidige politieke partijen. Nou Mark, kun je rekenen, reken er dan maar niet op. En gelukkig blijkt na de verkiezingen een kei harde afstraffing voor jou en je zittende verkwansellaars.

Weet je wat ook echt schandalig was?
Dat D66, GroenLinks proberen, om in het Turks stemmen te krijgen, hoe laag kun je nog zakken? Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier, pak je koffers en rot op uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee… Vooral geen liefs van mij. Je mag ook jongere dan 65 dit laten lezen, misschien leer je hier nog iets uit ?

Hallo allemaal,
Een Nederlandse 65 plusser spreekt!
Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14 de, maakte 40 en soms tot 50 uur per week, en dat meer dan 40 jaar lang. Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om daar te komen waar ik vandaag ben.
Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn, gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde.

1.Ik ben het beu, om te horen, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.

2.Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken desnoods met geweld!

3.Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan, aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachid en Mohamed, die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900 euro werkloze steun of O.C.M.W. opstrijken.

4.Ik ben het beu, dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen, om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan, terwijl de U.S. het vertikt om de Kyoto-overeenkomst te tekenen, en China meer CO² uitstoot per inwoner, dan heel mijn straat.

5.Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten. Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu!

Maar ik ben erg blij, dat ik 65 plusser ben want nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken. Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties.
Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen. Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.

Ik ben 65plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

3 gedachten over “Hallo Mark Rutte

  1. ben het volledig met de schrijfster eens,en met deze oud-burgemeester,ja MARK-RUTTE,wanner pak jij je KOFFERS EN ROT JE OP.JE MOEDERTJE DIE ZAL ZEER ZEKER SWEL EEN STAF OMZICH HEEN HEBBEN PRIVE-VERZORGERS.EN HOEFT ALS ZE EVENTUEEL INCINTINENT WORDT NIET UREN -DAEN LANG IN HAAR UITWERPSELEN HOEVEN TE ZITTEN-LIGGEN.EN DE DRUG,S VERSLAAFDE ZIJN ER TOCH ZELF MEE BEGONNEN??OOK DE ILLEGALEN WANNEER ALS IK EEN BOERKA AAN TREK ,KRIJG IK DAN OOK ALLES WAT MEN VRAAGT.WERKEN HO MAAR,WANT ZE KOMEN ALLEEN MAAR HIERHEEN OM DAT ZE HET BELOOFDE LAND HEBBEN ONDEKT,WAT DOEN U-JULLIE DE OUDEREN -AAN DIE WEL NA DE 2de WERELD-OORLOG HEBBEN MOETEN ZWOEGEN OM NEDERLAND WEER TE KRIJGEN WAAR HET VOOR STOND.ZIJN DIE GEHOLPEN TOEN.NEE EN NU OOK NIET SCHAAM JE M-RUTTE,EN JE FRAUDDEURS ROT OP HET LIEFST IN EEN RUBBER-BOOTJE NAAR STELLETJE HUFTERS.

  2. ik werkte al met acht jaar[morgen bij de rijke stinkers schoon maken kreeg je 2.50.]en middag naar school.met elf jaar,door alle zes de klassen gedaan.een jaar gewerkt,toen kwam de inspectie er achter,dat ik niet meer op school zat.toen in twee jaar de ulo gedaan.daarna met veertien jaar 42 uur werken in een week voor 7,50 guldenmet bonus[dat betekende je eigen de pleurus werken]kwam ik met 11 gulden thuis.ik heb tot mijn 76 jaar gewerkt.arbeiders kinderen konden niet studeren..en nu heb ik niets meer aan die papieren,maar leren,vond ik erg leuk.

    • ben het helemaal eens met de eerste schrijver. ben ook gaan werken op mijn 13de en wel tot mijn 70ste wat heb ik er aan over gehouden een AOW tje van 1050 euro en een pensioentje van 38.00 was 49.00 maar moest inleveren. als zelfstandige kon ik geen echt pensioen opbouwen de premies en de verzekeringen waren te duur. en de regering blijft maar doorgaan met het plukken van de burger terwijl ze zelf totaal niks inleveren. eigen bijdrage in 4 jaar van 170 naar 375 euro huren worden onbetaalbaar, ziektekosten rijzen de pan uit. ontslagvergoedingen worden aan banden gelegd terwijl ze zelf een riante wachtregeling hebben. dat zou ook naar 1 jaar moeten en dan sociale dienst net als in het bedrijfsleven dezelfde conditie-s. gelijke monniken gelijke kappen maar daar hoor je ze niet over. miljarden gaan naar het buitenland maar hier moet worden bezuinigd om dit te bekostigen. en ondanks dat de kiezer heeft laten weten dat het zo niet langer door kan blijven gaan, gaat deze regering gewoon op de zelfde voet verder. waar het eindigt weet ik niet maar de volgende generatie zal het voelen, denk ik, hoop ik.

Geef een antwoord