Zeg ook NEE, tegen Zorgcentra Dicht!

handen af

Zeg ook NEE, tegen Zorgcentra Dicht!

Kabinet, Gemeentes en Zorgverzekeraars zijn niet bereid nog langer voor onze ouderen te zorgen. Vanaf 2014 kunnen nieuwe cliënten niet meer terecht in een zorgcentrum, zo hebben de “heren”beslist!
Een aantal zorgcentra zal in de loop van 2014 en 2015 definitief gesloten worden en de huidige bewoners die over zijn zullen in die zelfde periode verkast worden. en tja leef je te lang dan wordt misschien nog wel een keer verkast worden.

Bewoners die vaak al jaren bij elkaar zijn zullen verspreid in de dan nog open zorgcentra tijdelijk ondergebracht worden, een trieste zaak!
Sommige bewoners hebben een nieuwe partner en of vriend gevonden, de kans is groot dat zij herplaatst worden ieder op een andere locatie…hoe onmenselijk kan je zijn.

En vele zorgcentra hebben ook aanleunwoningen, ik denk dan als het zorgcentra dicht gaat waar blijven deze mensen dan zonder rugdekking? U begrijpt het al, overal ontredderde ouderen met angst voor de toekomst, laat u als Nederlander dit gebeuren of tekent u Nu protest aan??

Mij bekruipt nu het gevoel, dat het ouder worden en zijn wel heel erg hard afgestraft wordt, door deze “heren”, ze vergeten zeker dat zij zelf ook een keer bij deze zelfde ouderen horen. Maar ja, zij zullen geen krimp hebben want zij horen dan bij de welgestelde ouderen die zorg kunnen kopen. In de toekomst zal dan ook alleen de zorg nog bereikbaar zijn voor mensen met een dikke knip!

Ik en vele andere hebben de petitie getekend, gaat U dat ook doen?

Zo Ja, klik dan op de bovenstaande afbeelding of op Deze tekst.

Geef een antwoord