Van authentieke molens naar wolkenkrabbers!

Beste lezers, dit stukje is van Jens, een jonge enthousiaste veelbelovende startende ondernemer, een lieve vriend van mij die de Nederlandse stroopwafel op de kaart gaat zetten in Amerika.
Ik denk dat gaat hem zeker lukken en wens hem heel veel succes.

 

Van authentieke molens naar wolkenkrabbers!

Tijdens mijn verblijf in Amerika voor een jaar, ben ik er achter gekomen dat de stroopwafel enorm geliefd is onder de Amerikanen. Ik had verschillende Amerikanen aan mijn voeten liggen smekend om meer stroopwafels. Nadat mijn familie een aantal pakketten stroopwafels hadden opgestuurd bracht mij dat op een idee.

Sinds kort heb ik mijn eigen bedrijf Jens’ Waffle met het eerste product Jens & Waffle. Ja, en u raadt het al het gaat hier natuurlijk om de stroopwafel. Binnenkort zal de eerste lading exclusieve stroopwafels naar Amerika worden vervoerd. Waarom exclusief? Dat is omdat het niet de normale stroopwafels zijn die men gewend is van de supermarkt, maar deze stroopwafels zijn net zo vers en lekker zoals wij die kennen van de markt.

Voordat het zo ver is en ik officieel mijn eerste lading stroopwafels verkoop in Amerika heb ik wat hulp nodig. Aangezien het logistieke gedeelte een investering eist heb ik een campagne gestart op een crowdfunding website. Mocht u nou nieuwsgierig zijn naar de exclusieve stroopwafels, die overigens binnenkort ook in Nederland te koop zijn, kunt altijd een kijkje nemen op:
http://www.indiegogo.com/projects/jens-waffle-for-the-usa-and-the-world/x/4426494  .

Voor de rest zou het al geweldig zijn als u iedereen over Jens & Waffle wilt vertellen en als u de pagina wilt “liken“ op Facebook: www.facebook.com/jensandwaffle

Ik hoop u in de toekomst tegen te komen en misschien wel in Amerika met een Jens & Waffle.

Jens Schoemaker

Email: info@jensandwaffle.com
Website: http://www.jensandwaffle.com/

logo jens en waffel kl

Geef een antwoord