Alleen

alleen

Alleen

Er zijn van die dagen
dan zit ik vol met vragen
ik kan dan zo moeilijk praten
in mijn ziel grote gaten.

Geen zin om mij op te doffen
mijn hoofd op ontploffen
hoe krijg ik vrede met mijn leven
waarom blijft het noodlot kleven?

Vrede en harmony
heb ik een verkeerde chemie
hoe zet ik dat positief om
steeds is er de, waarom.

Een recept, minder stress
voor blijheid een adres
waarom blijft verdriet kleven
ik wil liefde gretig geven.

Een beetje blijheid en zielenrust
nu voor mij een dringende must
blijheid iedereen heeft het nodig
altijd weer en nooit overbodig.

Dat gevoel wil ik zo graag terug
voor mij, een lange emotionele brug
in een volle kamer… alleen
was het maar weer als voorheen.

© Gre H.

2 gedachten over “Alleen

  1. Lieve Gre,.
    Ik weet niet echt hoe ik u moet raad geven maar ik denk dat je op dit ogenblik zodanig in de war zijt van al dat gedoe rond je pijnen en die oneerlijke regering,een regering die mensen uitperst als een citroen,ik zou zeggen zet je leven op de rails en probeer WAT pocitief te denken anders ga je er aan kapot….het is echt rot als alle weggen zijn bewandeld en er geen uitkomst is…..hou dat voor ogen en hou je vast aan de laatste strogalm ,maar bewaar je blijheid tot vreugde van je gezin,en tot rust in je ziel….ik wens je van harte veel moed en een overdonderende uitkomst zodat de brug word opgeblazen en er alleen bebloemde paden overblijven,groetjes en een dikke knuffel ….xxx

  2. Dag Lieve Raymonda,
    voor mij is het al heel fijn, zo’n lieve vriendin erbij te hebben gekregen, ik hoop dat ik u zo mag noemen. kijk ik steek zo in elkaar dat ik altijd alles schrijvend verwerk, dus geen zorgen om mij want ik krabbel altijd weer overeind. mijn leven op de rails zetten is nu even moeilijk, maar dat komt vanzelf weer goed…ik moet even de dingen verwerken want het is allemaal een beetje veel op het moment. Dank u wel voor uw hele lieve wens, ik zal mij daar zeker aan vast houden.
    Veel liefs en een dikke knuffel, Gre xxx

Geef een antwoord