Het jaar 2012, bijna om….

Het jaar 2012, bijna om….

Morgen is de laatste dag van December 2012, een jaar waarin ik veel heb meegemaakt.

In het begin veel ellende en verdriet in de familie, en eigenlijk het hele jaar door af en aan de Pijnkliniek en daar vervolgens bij in Augustus het overlijden van mijn Vader, die er voor koos om op een vreselijke manier dood te gaan met daarna in December nog een overlijden van een familielid.

Nee ik kijk niet graag terug naar 2012, en wil liefst dat het zo snel mogelijk om is.

Te veel diep verdriet draag ik nog bij mij waar ik nog mee bezig ben om het te verwerken.

Tja alle oudejaar vieringen waren wij altijd bij mijn vader en moeder, en toen mijn moeder drie jaar geleden overleed na een moedige strijd, hebben we de traditie voortgezet bij mijn vader en zijn we bij hem de oudejaar viering blijven vieren, en nu is hij er niet meer.

Moeilijk, heel moeilijk, wij vieren dit jaar geen oudejaar viering en laten het maar stilletjes voorbij gaan met onze blik gericht op het nieuwe jaar hopend dat dit jaar beter wordt als 2012.

Voor allen die ik zo heel erg mis….Ik denk aan jullie en hou veel van jullie……..

Gelukkig heb ik ook veel om dankbaar voor te zijn, en in het bijzonder wel onze kinderen en kleinkinderen en natuurlijk de verdere familie en vrienden…..dit zorgt ervoor dat we doorgaan….dank je wel lieverds voor alle liefde en steun die wij altijd en zeker dit afgelopen jaar van jullie hebben gekregen.

En voor onze familie, vrienden en Facebook vrienden, wij wensen jullie een fijne oudejaar viering en een Gezond en Liefdevol 2013.

Groetjes Gre

 

4 gedachten over “Het jaar 2012, bijna om….

 1. Hoi moeders.. Het was inderdaad een bewogen jaar met veel verdriet maar gelukkig ook met een paar lichtpuntjes en daar moeten we maar proberen naar uit te kijken (naar het mooie en leuke in het verschiet

  • Hoi Lieverd,

   Ja, meisje een heel bewogen jaar en zeker ook lichtpuntjes….ik doe mijn best lieverd maar zo tegen de jaarwisseling is het weer extra moeilijk begrijp je..

   en lieverd, super bedankt voor de lekkere verrassing die je net aan Pa hebt mee gegeven xxxxxx

   Dikke kus Ma xxxxx

  • Hoi lieve Ans,
   Ja hoor een stille jaarwisseling, eigelijk om eerlijk te zijn wij zijn beide thuis gebleven en hebben het verder ook niet gevierd want voor ons was dat nog te moeilijk.
   Ja, we hopen op een beter 2013…Thanks ♥……en voor jou een liefdevol en gezond 2013.

   Dikke knuffff, Gre xx

Geef een antwoord