Asociale Actie van Gemeente Vlaardingen!

Asociale Actie van Gemeente Vlaardingen!

Allereerst wil ik zeggen, dat mijn man bijna drie jaar zit zonder werk en ik dit toch te gek vind voor woorden!

Stel je voor, de gemeente Vlaardingen beslist dat mensen die sociale dienst trekken als sinterklaascadeautje hun rijbewijs mogen halen.
Het kan toch gewoon niet gekker, een mens die het minimum heeft,  een rijbewijs laten halen en wat dan daarna geven ze er dan ook een auto bij cadeau, het onderhoud, een ANWB pas en maandelijks benzine??
Want  deze mensen kunnen dat evengoed niet bekostigen….en dat allemaal in deze tijd echt idioot uitgedacht.

De mens (werkt bij de groenvoorziening) die dit aan het licht heeft gebracht, tja die werd op het matje geroepen bij Gemeente Vlaardingen, en per omgaande gezegd dat hij niet langer welkom was…….een echte rotschande naar mijn mening , daar hij tenslotte alleen de waarheid had vertelt.
Een dag later meldde hij zich bij zijn eigen werkgever.
Deze bleek geen andere klus voor hem te hebben en dus volgde noodgedwongen ontslag zoals ze daar beweerde.

Tja natuurlijk  wie gelooft dit nu nog……naar mijn mening heeft de gemeente Vlaardingen gewoon een onderonsje gehad met die werkgever om deze man af te straffen voor wat hij aan het licht heeft gebracht!!!
Even een belletje en het lot van deze man was bezegeld, dat is wat ik geloof, zo gaat besturend Vlaardingen en een baas om met een hardwerkende man die de waarheid aan het licht brengt…..ze moeten zich echt rot schamen!!!

ik vind dat de waarheid altijd gezegd mag worden en dat deze man verdient om per direct zijn werk terug te krijgen.

mijn bron voor dit stukje:
http://www.vlaardingen24.nl/nieuws/9271/klokkenluider-rijlessen-ontslagen

Geef een antwoord